Drepturi rezervate halas.ro
Pagina principala   -     Contact
Suntem constienti de rolul extrem de important pe care il avem in relatia cu clientii nostri, motiv pentru care si noi le acordam acestora cel putin aceeasi importanta.
Multumim pentru încrederea acordata:

Grupul de Societati TOPAZ Bistrita, Grup de societati format din 6 societate comerciala cu capital integral privat, având ca obiecte de activitate: constructii, productie mase plastice, constrructii metalice, comert, imobiliare, transporturi etc.
[www.topaz.com.ro]

Reteaua AMBIENT Sibiu, detine 11 Centre Comerciale si 40 de magazine de materiale de constructii si amenajari.
[www.ambient.ro]

SC RECORD S.R.L. Bistrita, societate comerciala cu capital integral autohton, cu activitati in domeniile: constructii, amenajari, inchirieri utilaje si prestari servicii cu utilaje, producerea si livrarea betoanelor.
[www.recordbistrita.ro]

SC INTEX SA, societate comerciala cu capital romano-german, cu activitati in domeniul textilelor.

SC IMOBIL DAN S.R.L., societate comercială cu capital integral autohton, cu activităţi in domeniul constructii si design interior.
[www.imobildan.ro]

SC B&C EUROPE SRL-S.R.L., este o organizatie dedicata     industriei televiziunii (Broadcast Television Industry), specializata in vanzarea de echipamente audio-video profesionale si broadcast.>
[www.bceromania.ro]

SC ALMO EGLO TRADING S.R.L., comercializeaza, in calitate de distribuitor autorizat, toata gama de corpuri de iluminat produse de renumitul concern austriac EGLO, precum si o gama larga de produse electrice si aparataj electric.
[www.almo.ro]

BANCPOST SA
Bancpost este o bancă română înfiinţată în anul 1991. A fost privatizată în anul 2003, procesul de privatizare fiind demarat în anul 1998. Este controlată de grupul bancar grec EFG Eurobank Ergasias cu peste 75% din acţiuni. În anul 2005, banca avea 2,7 milioane de clienţi.
În noiembrie 2007, Bancpost avea o reţea teritorială de 233 de ATM-ur.

SC STOMIX S.R.L.
SC Stomix SRL - este o societate comerciala cu capital romano-ceh, cu
activitati in domeniul constructiilor.

        
                
        
Cabinet de avocat HALAS BIANCA LIANA - Bistrita, str. Alba Iulia, nr.4A Tel: 0745624426
Portofoliu